+40 744 231 128

Poarța autoportanta în Pitești

Poarța autoportanta în Pitești

Porțile culisante sunt considerate cel mai simplu design de operat. Poate fi folosit atât pe aleile mici ale unei curți private, cât și pe aleile largi ale întreprinderilor.

Porțile culisante au multe aspecte pozitive, dintre care unul este ușurința în exploatare – poarta poate fi deschisă și închisă cu ușurință, deoarece mișcarea sa nu este împiedicată de zăpadă sau resturi. Dar este de remarcat faptul că, înainte de a alege un astfel de design, trebuie să calculați dacă gardul de-a lungul căruia va merge poarta este suficient de lung, deoarece poarta va fi lungă (lungimea sa va fi de 1,5 ori mai mare decât lățimea pasajului) . De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că porțile culisante costă mai mult decât porțile batante, deoarece va trebui să cumpărați componente.

Puteți comanda pe site-ul nostru feraturi pentru porti culisante și le puteți ridica de la Depozitelor, 41-43, Pitești.

Faceți porți autoportante cu propriile mâini

Orice tip de poartă poate fi realizat în două moduri – cu propriile mâini și prin închirierea unui film. Pentru a-l face singur și totul să meargă fără probleme, mai întâi trebuie să faci un desen. Pentru a face acest lucru, efectuați măsurători precise ale deschiderii. Conform desenului, este mult mai ușor să achiziționați materiale pentru fabricație și să fabricați și să instalați porți culisante.

Pentru a înțelege ce pași trebuie luați la fabricarea și instalarea porților culisante, să ne uităm la etapele principale. Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pregătiți totul (curățați și amorsate produsele metalice, săpați o groapă pentru ipotecă).

În continuare, trebuie să efectuați betonarea. Între timp, el insistă să sudeze cadrul canapei. În etapa finală, instalați componentele și cerceveaua în sine. De asemenea, trebuie să instalați o încuietoare pentru a încuia poarta sau un sistem automat.

Preț toc porți culisante

Deci, vom avea nevoie de un cadru de poartă pentru o deschidere de 4 metri:

➤ Profil T – 14m * 325 (6m) = 760 LEI

➤ Profil 60*40 – 7m = 120 lei

➤ Teava 30*20 – 8m = 50 lei

➤ Sudor – 400 lei

➤ Teren – 30 lei

➤ Vopsea – 40 lei

➤ Canal și fitinguri;

➤ Feronerie (componente pentru porți culisante) – 1200 LEI;

➤ Foi ondulate – 30*8=240 lei

Drept urmare, obținem 2840 lei (aproximativ).

De asemenea, trebuie să țineți cont de consumabile precum nisip, piatră zdrobită, ciment etc.

Cum se selectează feroneria pentru porți autoportante

Este foarte important ca accesoriile pentru porți culisante să fie de o calitate excelentă. La urma urmei, dacă nu selectați componentele potrivite în funcție de dimensiunile și greutatea porții, atunci după câteva luni poarta nu se va mai mișca normal sau nu se va mai mișca deloc.

Recomandările pentru selecție vor fi următoarele:

  1. Un profil de ghidare fără defecte pe toată lungimea, dimensiunile în funcție de tipul de trusă, grosimea metalului este de asemenea importantă – 3,5 mm și peste până la 400 kg și 5 mm până la 800 kg;
  2. Rolele de sustinere sunt metalice, lubrifiantul la temperatura joasă, iar rulmentii, în funcție de tipul de set – 301 pentru porti pana la 400 kg și 303 pana la 800 kg;
  3. O rolă de rulare cu o placă de dop și o bară de protecție din cauciuc, o roată de plastic dacă poarta este ușoară și numai metale dacă este mai grea de 400 kg;
  4. Capcane cu role, căptușeli din plastic sau cu ambele opțiuni în același timp;
  5. Rolele superioare sunt din cauciuc.