+40 744 231 128

Poarta autoportanta în Râmnicu Valcea

Poarta autoportanta în Râmnicu Valcea

Porțile culisante reprezintă o categorie uriașă de porți, inclusiv porți autoportante și cu șenile, automate și manuale. Sunt apreciate pentru economie de spațiu, estetică și confort și sunt instalate atât în ​​spații private și corporative, cât și în spații industriale.

Porțile glisante cantilever sunt realizate folosind fitinguri pentru acest tip de porți.

CALCULAȚI COSTUL
Bine aţi venit la formularul nostru ‘Calculează cotaţia’. Introduceţi specificațiile şi preferințele porții dvs. pentru a primi o cotație personalizată în câteva minute. Fie că aveți nevoie de o poartă rezidențială sau comercială, formularul nostru rapid și ușor de utilizat vă asigură o estimare precisă adaptată nevoilor dvs. Începeți acum pentru a descoperi soluția perfectă pentru poarta culisantă automată a proprietății dvs.

metri
metri
* – Câmpuri obligatorii

Din ce sunt făcute porțile culisante?

Există trei subtipuri de porți culisante, dar vom lua în considerare doar unul – porțile glisante în consolă. În opinia noastră, astfel de porți au cel mai bun design. La deplasare, cerceveaua nu atinge suprafața drumului și nu îi limitează înălțimea.

Ușile cantilever constau din următoarele componente:

  1. Baza cadrului
  2. Înveliș
  3. Piesa de fixare a cărucioarelor este partea încastrată.
  4. Accesorii pentru porți culisante – feronerie.

 

6. Acționare pentru automatizarea porților culisante.

Cum să faci porți autoportante în consolă cu propriile mâini

Începem producția independentă de porți glisante cu lucrări pregătitoare, și anume, luăm măsurători, pregătim un desen și achiziționăm materialele necesare. În continuare, pregătim partea înglobat și o betonăm. După realizarea fundației, nu mai rămâne decât să înșurubați sau să sudați cărucioarele cu role și să instalați pe ele cadrul cu o grindă sudată din trusa de fitinguri. Apropo, sudăm cadrul în timp ce betonul se întărește. În această etapă este foarte important să mențineți întreaga structură la nivel. Nu trebuie să-l lăsați să se încline prea mult în nicio direcție, deoarece acest lucru va îngreuna utilizarea.

În continuare, instalăm tamburele, pe care instalăm dispozitive de prindere (pe căruciorul îndepărtat) și rolele de susținere superioare (pe cea mai apropiată cărucioare). Finalizam montarea fitingurilor prin inchiderea capătului grinzii pe o parte cu o rola moletata si cu un dop pe cealalta.

În etapa finală, coasem cadrul și instalăm încuietoarea. Recomandare: este mai bine să sudați rack-ul automat în faza de producție a porții, chiar dacă nu intenționați să îl instalați încă. Cu siguranță veți dori, dar apoi va trebui să stricați acoperirea porții prin sudare.

Costul porții culisante

Este dificil să vorbim despre prețul porților culisante. Este influențată de mulți factori. Putem da doar calcule aproximative folosind exemplul unei cercevele lungi de 6 metri cu placare din tablă ondulată.

Deci, vom avea nevoie de un cadru de poartă de 6 metri lungime:

➤ Profil T – 14m * 325 (6m) = 760 LEI

➤ Profil 60*40 – 7m = 120 lei

➤ Teava 30*20 – 8m = 50 lei

➤ Sudor – 400 lei

➤ Teren – 30 lei

➤ Vopsea – 40 lei

➤ Canal și fitinguri;

➤ Feronerie (componente pentru porti culisante) – 1200 LEI;

➤ Foi ondulate – 30*8=240 lei

Drept urmare, obținem 2840 lei (aproximativ).