+40 744 231 128

Porți autoportante în Arad

Porți autoportante în Arad

Porțile autoportante sunt foarte ușor de acționat. Dacă aveți în vedere acest tip de poartă, vă recomandăm să acordați atenție tipului cantilever. Are o serie de avantaje față de celelalte două – suspendat și șină. Porțile autoportante se mișcă astfel încât să nu atingă suprafața accesoriilor. Condiția principală pentru funcționarea normală a unor astfel de porți autoportante culisante este un kit de feronerie selectat corect (fără el, astfel de porți nu pot fi fabricate).

Porți autoportante – cum să le faci cel mai bine

Există două opțiuni pentru realizarea porților culisante (ca oricare alta) – singur sau cu ajutorul unei firme speciale.

A doua opțiune este costisitoare, deoarece veți plăti nu numai pentru poarta în sine, ci și pentru lucrare. Uneori, costul lucrării în sine este de peste 3 ori costul structurii în sine. În plus, nu ar trebui să aveți prea multă încredere în astfel de companii, deoarece este posibil să nu folosească accesorii de altă calitate și va trebui să controlați totul singur.

Dar este posibil să-ți faci singur o poartă autoportantă – dacă ai avea dorință, timpul și abilitățile de a lucra cu un aparat de sudură.

Preț pentru realizarea porților culisante cu propriile mâini

Să calculăm cât vor costa porțile culisante dacă sunt fabricate independent. Ca bază de calcul, vom lua o cercevea pentru o deschidere de 4 m.

Pentru a face foaia porții culisante, veți avea nevoie de:

Profil T– 14m * 325 (6m) = 760 lei

➤ Profil 60*40 – 7m = 120 lei

➤ Țeava 30*20 – 8m = 50 lei

➤ Sudor – 400 lei

➤ Teren – 30 lei

➤ Vopsea – 40 lei

➤ Canal și fitinguri;

➤ Feronerie (accesorii pentru porți autoportante)– 1200 lei;

➤Placi de profil – 30*8=240 lei

TOTAL = 2840 lei

Acestea sunt estimări și nu sunt definitive.

Cum să alegi feroneria pentru porți autoportante

După cum am menționat mai devreme, porțile autoportante culisante necesită achiziționarea de accesorii speciale. Dar merită să știți ce să căutați atunci când alegeți un astfel de kit.

Primul lucru pe care îl remarcăm este că kiturile de feronerie sunt împărțite în mici, medii și mari. Primele sunt concepute pentru greutăți de până la 500 kg, a doua – până la 600 kg, iar a treia – până la 800 kg. Deci recomandările vor fi diferite.

Pentru a nu face acest articol prea lung, nu vom descrie totul în detaliu, ci le vom trece doar pe scurt. Iar dacă doriți informații mai detaliate, sunați-ne la numărul din antetul site-ului, specialistul nostru vă v-a explica totul în detaliu.

Deci, acum la recomandări. Grosimea oțelului din ghidaj trebuie să fie peste 3,5 mm (până la 500 kg) și 5 mm (până la 800 kg). Grinda este uniformă pe toată lungimea, geometrie ideală, rafturile superioare sunt paralele cu cele inferioare. Rulmenți cu role metalice și rulmenți pentru greutăți mai mari (301 și 303). Capturile au role sau capace din plastic pe lamele de prindere, iar rolele sunt pe o placă de sprijin acoperită cu cauciuc. Rolă de moletare cu roată metalică (plasticul este permis în seturi mici) cu o bară de protecție la capăt.

Doriți să achiziționați feronerie și profil-T? Apel! După achitarea comenzii, aceasta poate fi ridicată de la adresa Calea Aurel Vlaicu, 275B, Arad.