+40 744 231 128

Kit poarta autoportanta în Ploiești

Feronerie pentru porți autoportante în Ploiești

Porțile autoportante de tip cantilever funcționează datorită accesoriilor – componente care asigură mișcarea cercevelei și o susțin. Acum există kituri gata făcute pentru diferite încărcături, așa că nu rămâne decât să alegeți pe cel potrivit pentru condiții specifice de funcționare și să-l instalați.

Accesoriile pentru porti culisante pot fi achizitionate de pe site si ridicate de la George Bacovia, 21, Bucov, Prahova.

Compoziție kituri pentru porți culisante

Pentru porți culisante de orice greutate veți avea nevoie de accesorii cu următoarea compoziție:

 • Grinda de ghidare

 • Cărucioare cu role

 • Catcher de jos

 • Captorul superior

 • Role de sprijin superioare

 • Rolă de capăt inferior

 • Dop de cauciuc

Toate componentele sunt necesare și joacă un rol important în sistemul porții culisante.

Criterii de selectare a feroneriei

Să ne uităm la o serie de recomandări care te vor ajuta să alegi armături pentru porți culisante fără a greși.

Procedura generală este următoarea:

 1. Determinați categoria de fitinguri în funcție de sarcini
 2. Selectați un kit specific, verificând caracterul complet al setului și calitatea fiecărei componente.

Acum să ne uităm la categoriile și cerințele pentru acestea și, de asemenea, să ne familiarizam cu echipamentele obligatorii.

Recomandări pentru alegerea unui kit

Seturile de până la 500 kg sunt denumite și accesorii “mici”. Pot fi echipate cu role cu rulmenti 201 sau 301. Desigur, este mai bine să acordați preferință 301 ranforsat, care poate rezista de 1,5 ori mai multă sarcină. Rolele în sine ar trebui să fie doar metalice.

Șina pentru un set „mic” are de obicei o secțiune transversală de 60*70 mm, dar grosimea oțelului poate varia, de la 3 la 4 mm. Cu cât este mai gros, cu atât mai bine. În general, 3 mm pot fi potrivite doar pentru o canapea foarte scurtă și ușoară, dar elementele cu o grosime de 3,5 mm sau mai mult sunt considerate standard.

De obicei, pentru cercevele ușoare este suficientă o placă de susținere cu 2 role, dar există truse cu 4. Astfel de role trebuie să fie din cauciuc. Acest lucru va proteja cerceveaua de zgârieturi.

Fitingurile „mari” de până la 800 kg în role pot conține rulmenți 203 sau 303. De asemenea, este mai bine să luați unii întăriți. Ghidajul este realizat din otel de 5 mm grosime si are dimensiunile de 85*94 mm in secțiune transversală.

Placa suport pentru cercevele mari trebuie sa aiba 4 role. Mai mult, dacă lungimea este mare, se recomandă ca secțiunea de coadă să fie triunghiulară mai degrabă decât dreptunghiulară, ținând suplimentar această secțiune a porții cu o altă placă superioară pentru cel puțin 2 role. De asemenea, este mai bine ca rolele să fie din cauciuc.

De asemenea, pentru ambele tipuri de truse, recomandările generale vor fi următoarele:

 • Catchers cu role, tampoane de plastic sau două opțiuni în același timp;
 • Rola de moletare are o bara de protectie din cauciuc;
 • Dacă dopul este din cauciuc, atunci numai de înaltă calitate, cu protectie UV.

Trebuie să alegeți un set cu rezervă. În acest caz, armăturile nu vor fi supraîncărcate chiar și atunci când cercevelul este înghețat, când se lucrează în frig și în alte condiții nefavorabile. Drept urmare, poarta va servi mult mai mult și mai fiabil.