+40 744 231 128

Poarța autoportanta în Baia Mare

Porți autoportante în Baia Mare

new gate

Porțile și gardurile sunt elemente fără de care este greu să ne imaginăm orice șantier. Sunt instalate nu numai pentru frumusețe, ci și pentru a proteja curtea de oaspeții neinvitați. Principalele calități ale unei porți bune sunt fiabilitatea, durabilitatea și ușurința în utilizare.

Porțile culisante au o singură canatură (în cea mai mare parte). Se mișcă de-a lungul gardului și poate fi de orice dimensiune, chiar și foarte mare. Cu armăturile potrivite, chiar și o poartă de 10 metri se va deschide aproape fără dificultate.

Apropo, puteți comanda de la noi kitul necesar și îl puteți ridica de la TBD, Baia Mare.

Componentele porților culisante

Deși există doar trei subtipuri de astfel de porți, vom lua în considerare doar una, care are cel mai de succes design. Aceasta este o poartă autoportantă de tip cantilever. Astfel de porți trebuie să fie formate din următoarele părți:

  • Baza cadrului

  • Înveliș
  • Accesorii pentru porți

  • Fundație pentru instalarea vagoanelor

  • Kit automatizat.

Fiecare parte este importantă, dar automatizarea nu este necesară. Este mai plăcut să acționezi poarta cu ea.

W pentru realizarea porților autoportante

Puteți face orice poartă fie dumneavoastră, fie să angajați o companie specială. Portile culisante nu fac exceptie. Făcându-l singur, vei economisi o sumă ordonată, pe care o poți folosi pentru unele plăceri, de exemplu, automatizarea porților.

În ceea ce privește recomandări, în primul rand am dori sa spunem că dacă te hotărăști sa comanzi o poarta la cheie, ar trebui sa alegi cu mare atenție o firma. Concentrați-vă mai bine pe recenziile live. De asemenea, recomandăm să monitorizați ce materiale vor folosi specialiștii. Principalul lucru este că fitingurile îndeplinesc toate standardele (recomandările pentru selecția lor vor fi prezentate puțin mai jos).

Când o faceți singur, vă recomandăm să utilizați un profil în T pentru cadru. Practic nu are defecte, puteți suda cadrul în câteva ore. De asemenea, nu va fi nevoie să etanșați golurile cu material de etanșare (doar unul dintre grindă și partea inferioară a profilului în T). Acest lucru vă va economisi timp și bani, deoarece nu va mai fi rugină mai târziu, astfel încât nu va trebui să faceți nimic în acest sens.

Recomandări pentru alegerea accesoriilor

Calitatea componentelor pentru porți culisante trebuie să primească o atenție deosebită. În caz contrar, puteți alege setul greșit, ceea ce va implica costuri suplimentare pentru înlocuirea acelor piese care defectează.

Deci, sfaturile noastre sunt destul de simple:

Este mai bine dacă grinda este făcută din cel mai gros oțel, sau mai degrabă:

– dacă poarta nu este grea, doar pana la 400 kg, alege o grinda din otel peste 3,5 mm, sau mai bine 4 mm;

– daca poarta este mai grea de 400 kg, grinda trebuie sa fie din otel cu grosimea mai mare de 5 mm;

cărucioare cu role metalice, care utilizează rulmenți armați (301 pentru porți de până la 400 kg și 303 pentru cele grele de 400 kg);

În ambele cazuri, dispozitivele de prindere trebuie să fie din metal cu grosimea mai mare de 3 mm. De asemenea, vă recomandăm să le alegeți pe cele cu căptușeală din plastic sau role de cauciuc.

Există role de cauciuc pe placa de sus. În acest fel, vă veți asigura că învelișul de pe canapea dvs. este păstrat.