+40 744 231 128

Poarța autoportanta în Timișoara

Poarța autoportanta în Timișoara

Te-ai gândit să construiești sau să actualizezi intrarea în curtea privată sau în afacerea ta? O soluție excelentă este instalarea porților culisante. Ele funcționează în mod ideal atât pe aleile mari, cât și atunci când intră într-o curte mică a unei gospodării private. Pentru a organiza mecanismul de derulări, este necesar un kit de feronerie. Toate acestea pot fi cumpărate de la noi și ridicate de la Calea Lipovei, km 9, ferma 3+4, Giarmata.

Compoziția portilor autoportante

Există trei subtipuri de porți autoportante – suspendate, șine și cantilever. Dar vom lua în considerare doar pe acestea din urmă, deoarece, în opinia noastră, porțile autoportante în consolă sunt cele mai fiabile și mai ușor de operat. Acestea vor funcționa normal atât în ​​căldura verii, cât și în zăpadă de iarnă.

Astfel de porți cantilever au următoarele elemente:

  • Baza cadrului
  • Înveliș
  • Parte încorporată
  • Feronerie pentru porți autoportante
  • Automatizări pentru porți autoportante

Scurtă prezentare generală a elementelor porților culisante

Pe scurt, cadrul este realizat din țevi metalice (cea mai bună soluție este folosirea unui profil în T). Ca placare sunt utilizate diverse materiale adecvate acestor scopuri (foli de profil, panouri sandwich, tija metalică etc.). Pentru a instala cărucioarele (incluse în fitingurile pentru porți culisante), o structură specială este sudată dintr-un canal și armătură – o ipotecă. Este betonată într-o groapă pe marginea aleii. Pentru a organiza un mecanism de rollback, trebuie neapărat să cumpărați accesorii – componente speciale care, fiecare la locul său, ajută întreaga structură să funcționeze.

Prețul de fabricație al foilor porți culisante

Pentru a face un foit de poarta culisanta vom avea nevoie (aproximativ pentru o deschidere de 4 metri):

➤Profil T – 14m * 325 (6m) = 760 lei

➤Profil 60*40 – 7m = 120 lei

Țeava 30*20 – 8m = 50 lei

➤Sudor – 400 lei

➤Teren – 30 lei

➤ Vopsea – 40 lei

➤Canal și fitinguri;

➤Feronerie (componente pentru porti culisante) – 1200 lei;

➤Placi de profil – 30*8=240 lei

TOTAL = 2840 lei

Acestea sunt estimări aproximative și nu reprezintă rezultatul final.

Recomandări pentru alegerea componentelor pentru porți culisante

Este foarte important ca setul de accesorii achiziționat sa fie de înaltă calitate. Astfel, nu va fi nevoie să schimbați fitingurile defecte sau componentele lor individuale la fiecare șase luni. Așadar, dacă doriți ca porțile dumneavoastră culisante să servească o perioadă lungă de timp, urmați recomandările noastre de selecție.

Deci, să începem cu tipul de kit. Dacă poarta dumneavoastră va cântări până la 500 kg și lungimea sa nu depășește 5 m, trebuie să cumpărați un kit mic, iar în alte cazuri – unul mare. Există și unul intermediar – accesorii până la 600 kg.

Acum să trecem la recomandări pentru fiecare tip de kit.

Kit mic

Accesoriile pentru porți culisante dintr-un kit mic trebuie să aibă următoarele caracteristici:

  • Ghidajul este realizat din oțel rezistent cu o grosime de 3,5 mm și mai mare, chiar și pe toată lungimea sa și cu geometrie ideală;
  • Rolele de transport sunt metalice, cu lagăre 301, folosind lubrifiere la temperatură joasă;

  • Capcane cu role sau căptușeli pe petale de prindere;
  • Roata moleată poate fi din plastic;
  • Rolele superioare de pe placa suport sunt din cauciuc.

Kit mare

În ceea ce privește recomandările pentru componentele unui kit mare, acestea sunt similare cu recomandările pentru unul mic. Diferența constă în grosimea metalică recomandată pentru ghidaj (5 mm), rulmenții utilizați în cărucior (303) și roata metalică de pe rola de moletare (plasticul nu este permis pentru această greutate).